Aprecierea ca formă de motivare permanentă

Mulți dintre noi cunosc sentimentul, prin care oferim companiei în care lucrăm ce este mai bun în noi, uneori chiar mai mult decât ni se cere, iar șeful nostru consideră acest lucru ca fiind ceva normal. De multe ori nu primim nici măcar o „bătaie pe umăr” de recunoștință… Acest lucru este deprimant pe termen lung și nu duce la o creștere a eficienței. Multe companii uită, din păcate, de faptul că angajații nu sunt motivați doar de venit. Există și alte motive datorită cărora persoanele se implică mai mult în munca lor, iar unul dintre cele mai importante motive este aprecierea.

Este foarte logic că performanțele deosebite trebuie să fie onorate într-un mod extraordinar și din acest motiv noi, cei de la KundenBroker am dezvoltat un sistem deosebit pentru aprecierea continuă a managerilor și consultanților noștri. Acest sistem se împarte în două forme de recunoaștere:

1. Aprecierea performanței deosebite în vânzări personale

„În viață, totul, reprezintă vânzare”, iar cine aduce performanțe speciale în vânzări personale poate să poarte acest succes KundenBroker la sacou, vizibil, printr-un  Ac de Aur din aur alb de 14 carate, care are forma logo-ului Kunden Broker. Această distincție foarte elegantă îi diferențiază automat pe vânzătorii profesioniști ai firmei noastre de toți ceilalți. Repetarea acestei performanțe speciale va fi scoasă în evidență prin atașarea la acul de aur a unei pietre prețioase (evident piatra are culoarea reprezentativă a companiei): un rubin pentru fiecare repetare! Doamnele noastre, care reușesc să aducă această performanță de mai mult de șapte ori, vor fi răsplătite cu un Colier exclusiv, din aur de 14 carate, iar domnii cu un Ac de Cravată, de asemenea din aur de 14 carate. Și în acest caz, fiecare repetare a acestei deosebite performanțe va fi înnobilată cu câte un rubin.

2. Aprecierea pentru performanțe deosebite în carieră și în management

În acest caz este apreciată capacitatea managerului de a-și motiva întreaga echipă și mai ales modul în care aceasta este organizată pentru a se ajunge la rezultate deosebite. Tocmai de aceea, am ales ca GroupManagerii noștri să primească la confirmarea poziției, Cross-ul de aur. Acesta reprezintă instrumentul veritabil de scris al unui manager a cărui semnătură se va distinge astfel, automat de celelalte. Cross-ul de aur este recunoscut, ca fiind un Mercedes al instrumentelor de scris. Mai spectaculoasă devine confirmarea poziției de TeamManager. În acest caz timpul dumneavoastră valorează aur, deoarece veți purta într-adevăr aur la încheietura mâinii. În cazul ceasului de aur KundenBroker și interiorul acestuia, chiar și mecanismul, toate sunt din aur. El reprezintă o podoabă exclusivă și deosebită pentru managerii noștri de succes. În cazul poziției de DivisionManager, managerii noștri își vor face viața considerabil mai ușoară, deoarece vor primi la confirmarea poziției, din partea companiei Kunden Broker un Audi A4 sub bază de leasing. Între timp, compania KundenBroker este atât de cunoscută în România, încât este o adevărată onoare să folosiți această mașină, cu logo-ul înscris pe ea, atât în interes de serviciu cât și în interes personal și să puteți astfel, să savurați statutul de a fi un manager de succes în cadrul acestei companii de prestigiu. Și pentru a avea un sfârșit triumfător al distincțiilor noastre mai avem la Kunden Broker și Acul din Aur Alb cu 42 de diamante, pentru GeneralManagerii care confirmă această poziție. Aceasta este probabil cea mai frumoasă distincție pe care noi o oferim și ea confirmă faptul că managerul ocupă un loc cu totul deosebit în compania KundenBroker.

În fiecare an aceste distincții sunt înmânate în cadrul Galei noastre. Fiecare dintre noi are atunci posibilitatea de a vedea cum este să fii o celebritate! Deoarece succesele mari trebuie celebrate la scară largă, acesta reprezintă unul dintre cele mai mari motive datorită cărora managerii noștri sunt în permanență motivați și pregătiți să aducă performanțe de excepție.

Acest articol a fost publicat în Despre noi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu