Întotdeauna cu un pas înainte!

Una dintre cele mai importante reguli în management spune că într-un sistem organizat (de ex. piața financiară) cel mai flexibil participant este întotdeauna liderul. Acest lucru corespunde exact situației de pe piața financiară din România. Datorită crizei financiare, siguranța investiției a ajuns pe locul întâi între prioritățile clienților. Mai demult clienții erau impresionați de șansele de câștig oferite de produse cu un grad de risc mai mare, atitudine care s-a schimbat vizibil. Noi, cei de la Kunden Broker, ne-am dat seama de acest lucru încă din anul 2005, cu trei ani înainte de începerea crizei, și am introdus în produsele oferite, garanția de stat. Acest lucru a constituit un aspect esențial, în special în perioada dificilă din punct de vedere financiar din ultimii doi ani și ne-a ajutat să devenim firma cu cea mai mare creștere de pe piață.

Un alt factor este faptul că, printr-o strategie bine definită împreună cu managerii KundenBroker, am reușit să contruim o forță de vânzare impresionantă. Această construcție a teamului a fost planificată pe termen lung și reprezintă un mare avantaj și în reforma locuințelor care se desfășoară acum. Deși această reformă a demarat foarte rapid și surprinzător, pentru noi ea a constituit o oportunitate, deoarece prin construcția  teamului, noi am fost destul de flexibili pentru a reacționa imediat. Același lucru este valabil acum și pentru a doua parte a reformei pensiilor: consultanții și managerii noștri sunt pregătiți optim. Prin activitatea lor îndelungată și-au creat deja un renume în jurul lor ca și experți în pensii și asigurări. Datorită numărului mare de consultanți activi, am reușit să stabilim cu partenerul nostru (care a realizat cele mai bune profituri în ultimii ani pentru clienții noștri) înțelegeri deosebit de avantajoase, care ne distanțează clar de concurență.

Suntem cu un pas, doi, sau mai mulți în fața celorlalți și în ceea ce privește introducerea noilor standarde de instruire în domeniul consultanței financiare în România. Având în vedere că instruirea trebuie adusă la un standard european unitar, firmele care organizează astfel de pregătiri trebuie autorizate special. KundenBroker oferă această formă de pregătire prin firma KundenConference Education & Management, una dintre primele firme autorizate în acest domeniu. În acest concept de pregătire este inclus și modulul de e-learning, prin care viitorii consultanți vor putea fi instruiți de acasă, într-o sală de clasă virtuală. Prin metoda implementată de Kunden Conference, se economisesc mulți bani și timp și situează Kunden Broker într-o poziție avantajoasă pe piață.

Ne bucurăm că sunteți partenerul nostru și vă vom oferi și pe viitor întotdeauna avantajul cooperării cu liderul de piață!

Reclame
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s