www.kundenbroker.ro – Homepage-ul KundenBroker – o nouă imagine, mai multe informaţii!

Anul 2011 este, fără îndoială, anul schimbărilor, aceasta fiind și tema principală a Galei KundenBroker 2011, desfăşurată în perioada 19-20 februarie. Cine privește retrospectiv ultimii zece ani poate observa că au avut loc unele dintre cele mai mari schimbări, dacă ne raportăm la criza economică și la importanța tot mai mare a internetului. Din ce în ce mai multe persoane folosesc aproape zilnic world wide web (www). 2 miliarde de persoane folosesc în fiecare zi internetul, creșterea în ultimii zece ani fiind de peste 440%. Prezența unei companii pe internet are o semnificație tot mai mare de la o zi la alta, iar acest lucru este valabil și în cazul Kunden Broker.

Din acest motiv am decis și noi să relansăm pentru dumneavoastră site-ul nostru de prezentare www.kundenbroker.ro, astfel încât informațiile dorite să fie puse la dispoziția managerilor, consultanților și clienților noștri. Ca lider de piață, KundenBroker a stabilit un semn clar în anul 2010 prin rezultatele senzaționale obținute și printr-o creștere a primei intermediate de 46%. Este un semnal, pe care noi îl vedem ca fiind și o responsabilitate față de clienții noștri. Suntem pregătiți să ne asumăm și pe viitor această responsabilitate alături de managerii și consultanții noștri. Fiind o companie dinamică și inovatoare suntem convinși de faptul că, prin intermediul acestei pagini noi de internet a companiei Kunden Broker, vom putea să le transmitem clienților mult mai multe informații despre companie, despre activitatea noastră, despre produse și multe informații relevante de pe piață. Începând din acest moment dumneavoastră puteți folosi toate informațiile de pe noua pagina de internet KundenBroker pentru avantajul personal. Veți găsi noul nostru canal YouTube, informații despre produsele și partenerii noștri, despre cariera de consultant finaciar, precum și studiul de piață realizat pentru noi de către cunoscutul Institut de Studii de Piaţă- IRES- din Cluj-Napoca.

Pentru toate întrebările dumneavoastră, adresați-vă direct nouă, folosind datele de contact, pe care le găsiți la Contact (Meniu), iar noi vă vom pune la dispoziție, în formă scrisă, informațiile de care aveți nevoie!

Reclame
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s