Dezvoltarea regională prin Kunden Broker la Nord și la Sud

,,Obişnuieşte-te să priveşti lumea ca pe ceva în devenire, ceva în dezvoltare.
Wallace D. Wattles

Precum spunea înțeleptul scriitor american Wallace Wattles, noi, Kunden Broker privim regiunile României ca și surse inepuizabile pentru dezvoltarea pieței asigurărilor.

Factorii esenţiali ce determină eficienţa activităţii noastre ca și broker de asigurare au fost şi sunt responsabilitatea în executarea unei strategii de promovare profesioniste, calitatea înaltă de deservire a clienţilor, portofoliul echilibrat de asigurări și tehnologiile avansate.

Strategia Kunden Broker pentru anul 2012 prevede continuitatea dezvoltării, implementării şi promovării portofoliilor de servicii complete formate din asigurările de viață, în proporție majoritară și asigurările de locuință și auto ca și completare a acestora. O atenţie deosebită o acordăm programelor de asigurare de viață şi formării unor pachete exclusive și complexe de asigurare pe care să le punem la dispoziția persoanelor fizice. Creșterea cotei de piață pe segmentul de profil, se bazează atât pe experienţa companiei noastre – lider în asigurări de viață pe piaţa brokerajului din România (conform rezultatelor pentru anul 2011, oferite de către revista de specialitate Insurance Profile) cât și pe parteneriatul susținut alături de Alico România (companie afiliată MetLife), Generali Asigurări și Omniasig (Vienna Insurance Group).

Un alt element cheie regăsit în planul de afaceri al KundenBroker este dezvoltarea regională a companiei. Aceasta va permite accesibilitatea serviciilor de asigurare calitative pe tot teritoriul ţării. Atât în zona de Nord (Satu Mare, Baia Mare, Zalău) cât și în zona de Sud a României (Craiova, Pitești, București) compania noastră a pus bazele unor birouri teritoriale performante. Manageri Kunden Broker implementează constant și profesionist planurile de expansiune teritorială pentru a promova cât mai eficient programele noastre în rândul românilor din toate regiunile țării. Pentru a presta o activitate teritorială susținută și consecventă investim constant în profesionalizarea acestora și în achizite logistice performante.

Promovarea pachetelor de asigurări de viață exclusive, în calitate de lider al intermediarilor în asigurări de viață implică un standard crescut de profesionalism.  Pentru implementarea unor campanii de promovare de succes, noi, Kunden Broker ne orientăm spre o politică de expansiune puternică în zona de nord și sud. A fi prezenți în teritoriu printr-o activitate profesionistă de promovare a pachetelor complete de servicii este un aspect prioritar pentru noi.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de știri a portalului de profil 1asig.ro.

Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu