Kunden Broker Dublu Incentive: Hong Kong si Macau – Poti fi sigur!

La celebrarea celor șapte ani de activitate Kunden Broker am ales o destinație specială pentru călătoria noastră Incentive. Vă invităm să vă imaginați Raiul pe Pământ, două locuri unice în lume atât prin frumusețile naturale și ospitalitatea localnicilor, cât și prin cel mai interesant melanj de tradiție și modernitate. Este pentru prima dată când organizăm un dublu Incentive în care veți avea oportunitatea unică de a experimenta trăiri senzaționale în două dintre cele mai exclusiviste și adorate locuri din lume: Hong Kong și Macau!

Hong Kong și Macau aparțin de China, dar ca și zone cu administrare specială reprezintă o excepție a țării, având cea mai mare densitate a populației din lume. Hong Kong, care a fost retrocedat Chinei în 1997 de către puterea colonială engleză, s-a folosit de poziția sa specială și s-a dezvoltat puternic, devenind una dintre cele mai importante locații de pe piața financiară internațională și una dintre cele mai eficiente economii din lume. Datorită poziției sale importante, aeroportul din Hong Kong, Chek Lap Kok, unul dintre cele mai mari din lume, a dobândit un rol deosebit în transportul internațional de marfă, deoarece de aici se poate ajunge la mai mult de jumătate din populația globului în doar cinci ore de zbor. Hong Kong are multe de oferit și în ceea ce privește activitățile din timpul liber. Vă stau la dispoziție numeroase străzi și piețe pentru cumpărături, de la piața Lady până la piața de flori și piața de păsări. În nici un caz nu trebuie să ratați priveliștea de pe vârful Victoria, veți avea o panoramă foarte frumoasă asupra multor părți din Hong Kong.

A doua noastră destinație, Macau, este denumită și Monte Carlo sau Las Vegas al Orientului. Spre deosebire de restul Chinei, aici jocurile de noroc au fost legalizate. Câteva concerne americane au început să construiască aici un fel de Las Vegas, dar mai frumos și mai mare. Este lesne de înțeles acest lucru, dacă ne îndreptăm către complexul hotelier “City of Dreams”, unde se găsesc peste 550 de mese de joc și peste 1500 de aparate de jocuri de noroc. Dar aceasta nu este totul, pentru distracție vă mai stau la dispoziție renumitul teatru “House of dancing water”, cu un show acvatic impresionant care a fost premiat de mai multe ori, precum și “The Bubble”, unde vă așteaptă un show 3D cu cele mai moderne efecte vizuale. Iar cui îi place să simtă adrenalina în vene, poate urca pe turnul Macau, înalt de 338 m, și legat cu un ham de siguranță pe o coardă puteți face un tur pe marginea exterioară a turnului. Nu este recomandat celor cu nervi slabi! Cine nu se mulțumește cu atât poate încerca un “Sky Jump” de la o înălțime de 233 m. Pentru cei interesați mai mult de cultură și istorie, există posibilitatea efectuării unui tur al orașului vechi, unde se pot vizita monumente din perioada colonială portugheză.

În orice caz, pentru fiecare există ceva interesant de văzut și tocmai de aceea am și ales acest Dublu Incentive pentru celebrarea jubileului nostru de 7 ani.

Pentru a şi vizualiza toate locurile şi obiceiurile prezentate mai sus, vă invităm să urmăriţi cel mai nou proiect video lansat cu această ocazie de KundenBroker:

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Dublu Incentive Hong Kong si Macau (va urma). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s