Kunden Broker – noi premii senzaţionale regionale!

Potențialul pieței de asigurări din România și dorința de a atinge performanța au fost factorii determinanți în decizia de înființare a companiei Kunden Broker, iar experiența acumulată pe parcursul celor șapte ani de activitate a fost îmbogățită cu un surplus de calitate și profesionalism din partea managerilor și consultanților noștri. Nevoia constantă de a fi cel mai bun este principalul factor motivant în compania Kunden Broker și acest fapt se confirmă an de an prin ocuparea locului I în topul brokerilor de asigurări de viață din România (în 2010, 2011 și 2012).

Gala Premiilor Pieței Asigurărilor și-a propus să creeze noi standarde pe piața de profil și să recompenseze performanța, eficiența și calitatea în industria asigurărilor din România. Toate acestea sunt puse în valoare prin decernarea Premiilor Pieței Asigurărilor, eveniment la care s-au reunit cei mai importanți jucători de pe piața asigurărilor autohtone atât pentru a prezenta concluziile analizelor asupra pieței de profil, cât și pentru a premia performanțele celor mai buni profesioniști din domeniu. Pentru o companie de asigurări sau de brokeraj în asigurări, obținerea unui premiu în cadrul Galei Premiilor Asigurărilor reprezintă o poziționare distinctă pe piața asigurărilor și o dovadă palpabilă, pentru clienți, că acea companie le oferă produse speciale.

Anul acesta, compania Kunden Broker a fost distinsă cu cele mai importante premii acordate în Asigurări de Viață, și anume Premiul Special pentru Contribuția la Dezvoltarea Asigurărilor de Viață și Premiul pentru Volumul Primelor Intermediate în anul 2012, unde cele mai puternice trei office-uri Kunden Broker din țară au ocupat podiumul, după cum urmează:

 Premiul I – Kunden Broker Cluj

Premiul II – Kunden Broker Bacău

Premiul III – Kunden Broker Iași

Această distincție se acordă companiei care a realizat în valoare absolută cel mai mare volum de prime intermediate în anul 2012 și vine ca o recompensare a performanței, eficienței și calității serviciilor oferite de consultanții noștri și ca o recunoaștere a eforturilor noastre de a le oferi clienților Kunden Broker cele mai bune servicii de protecție atât din punct de vedere calitativ cât și profesional. Suntem foarte mândri de managerii și consultanții Kunden Broker, dar și de managementul companiei care coordonează producția locală și care colaborează îndeaproape cu partenerii noștri. Acest premiu evidențiază clar profesionalismul și ambiția de a excela a consultanților noștri, precum și calitatea pregătirii profesioniste oferite de compania KundenBroker, în mod constant și performant.

Vă transmitem cele mai calde felicitări pentru performanța dvs., stimați manageri și consultanți și mizăm în continuare pe o colaborare de succes pentru anii următori, fiind convinși că împreună vom reuși creșterea realizărilor. Prin îmbunătățirea constantă a strategiei de vânzare, perfecționare și comunicare eficientă, vom reuși să dezvoltăm în permanență serviciile acordate clienților Kunden Broker de Asigurare SRL.

Pentru a consulta un top al companiilor, vă invităm să accesaţi link-ul de mai jos:

http://www.1asig.ro/INSURANCE-Profile-Clujul-un-judet-iesit-din-tipare-Vezi-topurile-companiilor-articol-2,3,100-46328.htm

Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s