Kunden Broker Incentive: Rio de Janeiro, Brazilia – o experienţă unică!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că cei mai buni manageri Kunden Broker tocmai s-au întors acasă cu forțe noi, după o călătorie senzațională pe continentul sud-american – Rio de Janiero, Brazilia! Ceea ce pentru unii poate părea un vis irealizabil, a devenit realitate pentru managerii noștri, care s-au bucurat de zile însorite și pline de aventură pe malul oceanului Atlantic, în cea mai exuberantă capitală a Amercii de Sud. Întoarcerea acasă aduce cu sine un sentiment de nostalgie pentru momentele extraordinare petrecute în Rio, dar pe de altă parte, suntem pregătiți pentru o nouă provocare: Hong Kong & Macao!

Participanții la călătorie au fost cazați în cel mai nou hotel de cinci stele din Rio de Janeiro, JW Marriott, situat chiar pe renumita plajă Copacabana, la doi pași de Oceanul Atlantic. Au gustat preparate deosebite și delicioase la cele mai bune restaurante din oraș și s-au putut bucura de soarele Brazilian pe nisipul fin al plajelor din Rio de Janeiro, faimoase în toată lumea. Rio de Janeiro a fost mai mult decât o destinație turistică, a fost o oază de natură plină de atracții senzaționale, precum și o stare de spirit, o celebrare continuă a bucuriilor vieții. Ne-am “încărcat bateriile” și ne-am întors plini de viață și entuziasm, pregătiți pentru performanță!

Ne face o deosebită plăcere de a vă invita să vă bucurați alături de noi de cele mai senzaționale imagini ale Incentive-ului Kunden Broker Rio de Janeiro. Fotografiile realizate de noi surprind atât atracțiile fabuloase din Rio de Janeiro, cât și emoția și bucuria de pe fețele colegilor noștri, sentimente pe care dorim să le împărtășim și cu dvs. Am adunat în acest album cu amintiri cele mai frumoase imagini din această călătorie, ce ilustrează în cel mai simplu mod spiritul de echipă și entuziasmul cu care se lucrează în Kunden Broker.

Pentru a vă delecta cu fotografii ale celebrelor zone turistice din Rio de Janeiro, vă invităm să accesați folderul Rio de Janeiro – Aprilie-Mai 2013.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Incentive Rio de Janeiro (2013). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s