Kunden Broker – este firesc să fie cel mai bun!

Încă din cele mai vechi timpuri omul a încercat să își depășească condiția, găsind modalități multiple de a-și atinge țelurile. Datorită acestei calități umane s-au dezvoltat, secole de-a rândul, civilizații și societăți diverse. Dorința arzătoare de a cunoaște mai mult, de a-și însuși mai multe se regășește în fiecare particulă care construiește anatomia corpului uman.

Kunden Broker – este firesc să fie cel mai bun!

Gândirea și practica umană de a excela în toate domeniile de activitate a dat naștere unor tehnici complexe de autodeterminare. Aceste mecanisme sunt fundamentul evoluției noastre atât în plan socio-economic cât și în plan tehnologic. De exemplu, principiile economice care definesc sistemul capitalist au rezultat ca și o consecință a nevoii firești umane de a se dezvolta și de a aduce la un nivel superior condiția sa inițială.

Acest aspect indivizibil de persoana umană – nevoia de autodepășire – se observă cel mai bine la nivel micro, într-o subdiviziune a vieții noastre care ne preocupă pe cei mai mulți dintre noi – cariera profesională. A fi cel mai bun pe plan profesional este deviza celor mai mulți dintre noi. Chiar dacă pentru unii, plafonarea pare o situație confortabilă, scopul final este de a fi cel mai bun în profesia practicată.

Resursa inepuizabilă de autodepășire profesională este cea care alimentează segmentul companiilor și a managementului acestora. Descoperirea acelor persoane care se lasă conduse de nevoia firească de a excela din punct de vedere profesional este un atu pentru toate business-urile contemporane.

Societatea Kunden Broker reprezintă una din marile companii din România care pune accent pe dezvoltarea resurselor umane, sprijinind totodată evoluția oamenilor săi pe plan profesional prin tehnici avansate de motivare. Unul din beneficiile pe care societatea îl pune la dispoziția colaboratorilor săi este instruirea profesională la nivel de excelență prin programe atestate profesional de către Institutul de Management în Asigurări (IMA). Sistemul e-learning a fost conceput special pentru acele persoane care au un spirit autodidact și își dozează eforturile de studiu astfel încât să devină cei mai buni din domeniu. Cursurile au fost atent pregătite pentru a surprinde diversitatea de informații necesare pentru un profesionist în asigurări.

De asemenea, ,,setea firească de autodepășire” care există în fiecare ființă este alimentată motivațional și de situația financiară. KundenBroker, spre exemplu, susține financiar dorința colaboratorilor de a progresa într-o carieră profesională de succes printr-un venit suplimentar. Tehnicile de dezvoltare aplicate de managementul de top al companiei au un succes masiv și datorită spiritului de echipă pe care îl promovează. Este dovedit științific faptul că există o motivație mai puternică ca o persoană să se dezvolte dacă are susținerea unor persoane care vizează un scop comun. Mediul Kunden Broker este consolidat prin munca în echipă și viziunea comună de a deveni cei mai buni în domeniul asigurărilor din România.

Reclame
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s