Kunden Broker Incentive: Insulele Seychelles, locul în care Raiul a coborât pe pământ!

Participanții conferinței naționale ce s-a desfășurat la Cluj-Napoca în data de 6 noiembrie, au așteptat cu nerăbdare să afle care este noua destinație de Incentive. Așteptarea le-a fost răsplătită mai mult decât se așteptau deoarece noua călătorie pregătită de Kunden Broker pentru managerii și consultanții săi de succes a fost o surpriză de proporții, primită cu aplauze furtunoase și încântare maximă!

Ați visat vreodată să călătoriți într-un loc exotic, în care practic să nu faceți altceva decât să vă bronzați la plajă, să savurați cocktailuri din fructe proaspete, să pescuiți după pofta inimii în apele nepoluate ale oceanului, să admirați o natură rămasă intactă după zeci de mii de ani de existență, să vizitați clădiri în stil colonial și să surprindeți răsăritul la umbra palmierilor, pe un nisip de un alb imaculat? Ei bine, Seychelles este locul care se potrivește perfect tuturor acestor dorințe și chiar mai mult. Este locul în care mai bine de jumătate din teritoriul țării este o rezervație naturală, în care luxul pe care îl credeați accesibil doar celor extrem de bogați este acum și la îndemâna Dvs., celor mai buni din Kunden Broker, în care tradițiile culinare ale Africii, Europei, Arabiei și Asiei se întâlnesc într-un melanj unic specific bucătăriei creole și în care istoria piraților, a corsarilor și a străvechilor navigatori se regăsesc într-un complex de insule ca un vis.

Seychelles1

Seychelles este format din 115 insule, dintre care multe sunt încă nelocuite, aflate la mai bine de 1500 de kilometri distanță de coasta estică a Africii, la nord de insula Madagascar, în largul Oceanului Indian. Cei 87.000 de locuitori ai arhipelagului compun cea mai mică populație a unui stat african. Aici se întâlnesc cele mai spectaculoase rezervații naturale ale lumii, plaje paradisiace într-un decor exotic și o istorie împânzită de povești cu navigatori temerari. Astăzi, Insulele Seychelles reprezintă una dintre cele mai vânate destinații de vacanță, iar vedetele din toată lumea plătesc sume exorbitante pentru dreptul de deține o vilă proprie pe una dintre dintre aceste insule superbe. Insulele Seychelles reprezintă luxul însuşi. și nu sunt destinate turismului de masă, cine ajunge până aici, cu siguranţă va găsi o porţiune de plajă unde să se poată bucura în voie de liniște și relaxare.

Seychelles2

Cele mai frumoase plaje din lume se află aici. Nisipul alb și fin ca o pudră, apa pură și cristalină și formațiunile stâncoase spectaculoase sunt pur și simplu copleșitoare. Clima specifică latitudinii tropicale la care se află insulele permite o temperatură constantă a aerului de 30 de grade și a apei de 26 de grade, pe tot parcursul anului. Apele limpezi ale Oceanului Indian ascund cele mai uimitoare recife de corali care, spre deosebire de alte locuri asemănătoare din lume, s-au păstrat intacte spre a fi admirate în toată splendoarea lor. Aici veți admira fascinanta lume acvatică cu pești multicolori și corali spectaculoși. Pe lângă plajele tropicale aproape virgine, natura Insulelor Seychelles mai are ceva în plus de oferit pentru Kunden Broker: munți împăduriți ce se înalță până la 1000 de metri altitudine față de nivelul oceanului. De-a dreptul uimitor! O excursie prin pădurile luxuriante ce străjuiesc acești munți vă va dezvălui o panoramă incredibilă a întregului arhipelag.

Seychelles3

Insulele Seychelles adăpostesc câteva specii de mare unice, incredibil de interesante și colorate. Pe acest tărâm de poveste se pot admira broaște țestoase uriașe, pești mici sau stele de mare. Păsările sunt, de asemenea, una dintre principalele atracții. Împreună cu Alaska, Siberia și Insulele Galapagos, Insulele Seychelles se află în topul locurilor din lume cu cele mai multe peisaje sălbatice, rămase oarecum  neatinse de evoluția omenirii. Din acest motiv, 50% din teritoriul arhipelagului este protejat și declarat rezervație naturală.

Cu siguranță, odată ajunși aici, veți înțelege de ce primii navigatori europeni care au pășit pe Insulele Seychelles au fost convinși că au ajuns în Grădina Raiului!

Seychelles_afis

Kunden Broker a creat pentru Dvs. un excepţional videoclip asociat acestei călătorii de vis, pe care vă invităm să-l vizualizaţi mai jos:

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Incentive Seychelles (va urma). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s