Kunden Broker, lider în topul brokerilor de asigurare de viață în 2013!

În această perioadă din an, rapoartele anuale pentru anul 2013, analizele financiare, statisticile preliminarii sunt în centrul atenției pentru toate companiile de asigurări și de brokeraj din România. Rezultatele financiare sunt cele care stabilesc poziția și importanța unui jucător în cadrul industriei asigurărilor.

Potrivit ultimelor date preliminare prezentate de publicația Insurance Profile, Kunden Broker se situează din nou pe primul loc în topul brokerilor de asigurare de viață, pe anul 2013. Conform datelor financiare furnizate de peste 80 de companii de pe piață, primele brute subscrise pe segmentul asigurărilor de viață prin intermediul companiilor de brokeraj au totalizat anul trecut circa 30 milioane euro. Clasamentul celor mai puternici brokeri de pe piața asigurărilor de viață a fost creat în funcție de volumul primelor brute intermediate și suntem foarte mândri că am reușit să ne menținem poziția de lider în intermedierea de produse de asigurare de viață și în 2013.

De asemenea, suntem extrem de încântați că, în cei 8 ani de existenţă, compania noastră a crescut într-un ritm susţinut şi că, alături de managerii şi consultanții noştri, am reuşit să transformăm în realitate un țel comun – Numărul 1 în topul brokerilor de asigurare de viață.

Această confirmare a poziției de lider pe piața intermedierii de produse de asigurare de viață, ne onorează atât pe noi cât și pe clienții noștri, fiind o dovadă oficială a calității serviciilor de asigurare și a profesionalismului politicii de promovare implementată de managerii și consultanții noștri. Strategia puternică, managementul de elită, consultanții financiari profesioniști și consecvenți sunt acele forțe ale companiei noastre care sunt orientate spre satisfacerea completă a necesităților de protecție ale clientului Kunden Broker.

Kunden Broker, lider în topul brokerilor de asigurare de viață în 2013

Publicitate
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s