Lansare site Kunden Broker Agency: www.kbagencies.ro

Strategia de dezvoltare a companiei Kunden Broker şi viziunea noastră pe termen lung ne-au ajutat să ne atingem ţelurile propuse pentru începutul anului 2014. Ţelul principal este reprezentat de creşterea portofoliului, motiv pentru care anul trecut am dat startul unui canal de distribuţie suplimentar, Agenţiile Kunden Broker. Pentru a oferi suportul tehnic şi informaţional managerilor si consultanţilor agenţiilor Kunden Broker, dar şi tuturor celorlalţi vizitatori interesaţi de activitatea noastră, lansăm site-ul www.kbagencies.ro.

Noua platformă online aduce în prim-plan un design special, inovator. Structura site-ului a fost concepută în aşa fel încât să îndeplinească atât cerinţele în materie de calitate şi funcţionalitate, cât şi noutăţile tehnologice din domeniu. Fiind o companie aliniată standardelor tehnologice, Kunden Broker a ţinut cont de faptul că gradul de penetrare al smartphone-urilor în România a ajuns la 28% din populaţie în primul trimestru din 2013, faţă de 12% în primul trimestru din 2012, potrivit unui studiu al Ipsos Media CT făcut la cererea Google. Mai mult, smartphone-ul a devenit atât de util pentru români, încât 30% ar renunţa mai degrabă la televizor, decât la telefon. Prin urmare, inovaţia acestui proiect finalizat cu succes constă în optimizarea platformei nou create pentru orice dispozitiv mobil, astfel că managerii, consultanţii, precum şi toţi vizitatorii online vor beneficia de o interfaţă a site-ului prietenoasă atât din punctul de vedere al design-ului, precum şi al vitezei de downloadare a paginilor.

Kunden Broker Agency

Prin intermediul acestui nou site www.kbagencies.ro, le oferim managerilor şi consultanţilor noştri din agenţiile Kunden Broker posibilitatea de a accesa online toate informaţiile necesare desfăşurării activităţilor de consultanţă, intermediere şi recrutare. Noua platformă are rolul de oferi identitate şi de a sprijini activitatea agenţiilor noastre şi de a ajuta la menţinerea unei comunicări permanente între companie şi forţa de vânzare.

Noua noastră platformă online va ușura accesul la informație nu doar consultanților și managerilor noștri, ci și tuturor persoanelor externe interesate de o carieră în agenţia Kunden Broker, în intermedierea asigurărilor de viaţă. Punem la dispoziția celor interesați formulare online, prin care aceștia pot aplica direct la poziția dorită.

Vă invităm să descoperiţi toate paginile acestui site şi vă dorim mult succes în atingerea țelurilor dumneavoastră în cariera Kunden Broker!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Lansare site Kunden Broker Agency: www.kbagencies.ro

  1. 222222 zice:

    Felicitari echipei Kunden Broker !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s