Kunden Broker Solutions

,,Dezvoltarea continuă” reprezintă un aspect prioritar în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei Kunden Broker de Asigurare S.R.L.. Pentru implementarea acesteia, am creat o diversitate de programe care se caracterizează printr-un grad crescut de calitate și profesionalism. Pentru a crea o comunicare cât mai apropiată și eficientă cu participanții din piața asigurărilor, formați pe de-o parte din clienți, respectiv din Consultanți și Manageri implicați în procesul de distribuție a produselor de asigurare pe de altă parte, aceste programe se desfășoară atât în mediul online cât și offline. Din acest considerent, avem bucuria, de a vă prezenta cea mai nouă realizare a companiei, din mediul online, crearea platformei Kunden Broker Solutionswww.kbsolutions.ro, destinată segmentului non-viață.

kunden broker solutionsDin dorința de a ține pasul cu evoluția tehnologiei și, totodată, cu apariția noutăților de pe piața asigurărilor, am dezvoltat o nouă metodă de facilitare a activității de intermediere a produselor de asigurare. Această aplicație a fost concepută astfel încât să respecte normele și reglementările Autorității de Supraveghere Financiară, fiind actualizată în permanență cu scopul de a întruni cerințele pieței și eventualele modificări survenite în legislație.

Funcționalitățile multiple ale platformei online Kunden Broker Solutions vă vor ajuta să vă desfășurați activitatea cât mai eficient, oferindu-vă posibilitatea de a oferi pe loc clienților soluțiile adecvate nevoilor acestora. Avantajele multiple ale acestei aplicații vă vor ajuta să fiți pregătiți în orice situație: emitere electronică a polițelor de asigurare, gestionarea corectă a portofoliului de clienți, cunoașterea în orice moment a stocului de polițe ale asiguraților, a scadențelor polițelor și a sumelor ce trebuie încasate de la clienți, rapoarte complete și date precise. Serviciile oferite de aplicația http://kbsolutions.ro/ garantează emiterea de polițe de asigurare. Ofertele și tarifele sunt obținute în timp real de la societățile de asigurare partenere, astfel fiind garantate soluțiile potrivite și adaptabile pentru clienții noștri. Consultanții și Managerii licențiați au posibilitatea de a emite polițele de asigurare și de a-și forma și gestiona în mod direct portofoliul de clienți.

Strategia de dezvoltare Kunden Broker are ca prioritate formarea constantă a unei comunicări profesioniste, în timp real, cu publicul (clienți și asistenți în brokeraj), în vederea transmiterii de informații și obținerea de rezultate pozitive în cel mai scurt timp și cu consecvență.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s