Kunden Broker – de 10 ani alături de tine!

  • Continuând demersurile întreprinse pentru a oferi clienților consultanță financiară de cea mai înaltă calitate, ne definim strategia pentru următorii 10 ani!

Cei mai intenși 10 ani din istoria României au coincis cu evoluția companiei Kunden Broker, o perioadă cu reușite și provocări mari, cărora am reușit să le facem față cu succes, devenind lider pe piața intermedierii asigurărilor de viață. Încă de la începutul activității noastre, bazată pe trei principii solide: profesionist, orientat spre soluții și consecvent, am cunoscut o creștere spectaculoasă, apreciată și de către instituțiile consacrate în domeniul financiar, prin premiile oferite de-a lungul anilor, dintre care amintim: Lider Top Profit în 2010 și 2011, Brokerul cu cea mai mare creștere în 2011, Premiul pentru Excelență în Asigurări de Viață în 2012, Premiul Special pentru contribuția la dezvoltarea asigurărilor de viață în 2013.

Poza originalaÎnceputurile activității noastre au fost marcate de creştere economică şi de speranţe mari pentru România, dar şi de instabilitate politică şi de schim­bări sociale majore. Cu un mediu politic instabil şi cu o economie care creştea de la sine, viaţa oamenilor se schimba de la o zi la alta. Noi am apărut cu soluții noi, exclusive și adaptate necesităților românilor, susținute prin consultanță profesionistă din partea consultanților noștri. Am investit permanent în perfecționare și în dezvoltarea de programe inovative, am fost mereu cu un pas înainte atât din punct de vedere strategic și managerial, cât și tehnologic. Am analizat corect situația economică și socială din România pentru a fi pregătiți să venim cu soluții adecvate nevoilor clienților noștri.

logo 10 aniInovaţia, un fenomen de cele mai multe ori neglijat de companiile din România, ar putea să schimbe tot ceea ce ştim despre afaceri şi despre lume în general. Pe baza acestui concept ne clădim strategia de viitor, spre care privim cu încredere și optimism. Suntem hotărâți să creștem în continuare, să oferim același profesionalism care ne-a consacrat și să devenim un etalon în ceea ce privește serviciile de intermediere în asigurări. Suntem mai siguri ca oricând de forța noastră de a ne consolida prezența pe piața din România. Acesta este, de altfel, un pas firesc al dezvoltării noastre.

Suntem extrem de mândri de rezultatele remarcabile ale companiei noastre de pe parcursul acestor 10 ani minunați și vă invităm să sărbătoriți alături de noi succesul pe care l-am obținut împreună!

 

 

Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s