De la cel mai bun pentru cei mai buni! – Prima sesiune de Coaching Special!

Coaching-ul nu este o abordare terapeutică, umanistă sau psihologică. Nu este vorba de a-i face pe oameni ,,să se simtă mai bine”, ci de a-i sprijini să obțină rezultate. Este un proces orientat spre acțiune, soluție, viitor. Cu toate acestea, parcurgerea unui proces de coaching poate schimba cadrul de referință (valori, credințe, mod de a gândi și de a acționa) într-un fel în care fiecare participant va avea mai multă claritate și sentimentul scopului, va elimina stresul și ingrijorarea, sporindu-și încrederea și puterea proprie.

Coaching Special - Kunden Broker

Cunoscând beneficiile coaching-ului, compania Kunden Broker de Asigurare se axează pe creșterea calității serviciilor sale de asigurare prin includerea managerilor săi în cadrul unor programe speciale de training. Astfel, cei mai buni manageri ai companiei au participat, wekendul trecut, 23-24 martie 2013, la prima sesiune de Coaching Special la Sovata, Hotel Danubius.

În cadrul training-ului, managerii de top din Kunden Broker au explorat noi posibilități pentru depășirea obstacolelor, identificarea rezultatelor dorite pentru a obține un echilibru în activitatea profesională zilnică. De asemenea, în cadrul orelor de coaching, aceștia au fost puși în situații complexe pentru a-și dezvolta acele abilități de lider necesare pentru realizarea unor strategii de succes pe termen lung.

Prin procesul de învățare, derulat în cadrul primei sesiuni de Coaching Special, managerii au descifrat acele metode și tehnici prin care pot:

  • Elimina obstacolele care împiedică atingerea potențialului;
  • Crește capacitatea de energie și vitalitate;
  • Îmbunătăți performanța și crește eficacitatea în activitatea de conducere;
  • Lărgi spectrul de convingere și depășirea inhibițiilor profesionale;
  • Crește satisfacția și împlinirea în viața profesională.

Prima sesiune de Coaching Special realizată de către Kunden Conference Education & Management pentru managerii de top ai companiei Kunden Broker reprezintă încă un pas în specializarea liderilor companiei în arta de a fi cel mai bun dintre cei mai buni.

Vă invităm să urmăriţi în Coaching special – Sovata – 23-24 Martie 2013 imagini foarte interesante de la acest nou eveniment.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s