Master Academy Kunden Broker– pentru cei mai buni!

De-a lungul experienței noastre pe piața asigurărilor, am constatat că ultimii ani au adus în companii o grabă inexplicabilă în a aduce echipa la performanță pe termen scurt și un interes scăzut pentru durabilitate. Pornind de la ideea de consecvență, una dintre cele trei valori ale companiei noastre, am elaborat un nou concept motivațional, Master Academy Kunden Broker, menit să consolideze spiritul de echipă și totodată să stimuleze performanța și competitivitatea.

Kunden Broker Team BuildingCe este până la urmă spiritul de echipă și de ce trebuie promovat? Acesta constă în existența unui set de valori comune – Profesionist, Orientat spre soluții și Consecvent, iar la aderarea lui ajută pregătirea similară a membrilor echipei, precum și experiențe de training, de lucru și de viață comparabile. Pentru construcția unei echipe și a unui spirit de echipă, avem nevoie de provocări, încercări comune, dar și de optimism, de acceptarea lucrului în echipă și conștientizarea faptului că nu le putem face pe toate singuri și la superlativ. În echipa trebuie să împărtășești nevoi, obiective, task-uri, după care propuneri de soluționare, căi de urmat, metode, abordări. Este un proces de învățare continuu și variat.

Astfel, în cadrul Master Academy, vom dezvolta intens ideile mai sus menționate prin intermediul unor seminarii de instruire, precum și team-building-uri, încercând să aplicăm câteva concepte motivaționale inovative:

  • Provocarea setarea unor obiective de echipă care să conțină elemente de excelență realizabile astfel încât perspectiva îndeplinirii acestora să provoace sentimentul de apartenență la o „elită”.
  • Setarea valorilor echipei – deși sunt intens promovate și par subînțelese, acestea trebuie clar declarate și asumate de membrii echipei.
  • Acoperirea granițelor de responsabilitate – o activitate ce ține de planificare și organizare în special, stabilirea rolurilor din echipă și suprapunerea responsabilităților fiecărui membru cu cele ale celorlalați.
  • Reamintirea publică a avantajelor – și aici ne referim atât la avantajele financiare, cât și cele ce țin de motivație, creșterea prestigiului și
  • Stimularea în mod natural a spiritului de echipă – Lucrurile sunt altfel spuse și acceptate atunci când se creează un cadru informal, în care fiecare se poate exprima liber, fără constrângeri.

În plus, seminariile de instruire vor aduce informații pertinente și strategii noi, pe care le vom pune în aplicare în cadrul unor workshop-uri interactive. Suntem pregătiți să vă oferim tot sprijinul necesar pentru a putea participa la aceste evenimente, ce se vor desfășura trimestrial și vor fi organizate în unele dintre cele mai frumoase locuri din România. Prima întâlnire va fi un team-building motivant, cu numeroase activități în echipă, într-un loc spectaculos atât din punct de vedere geografic, cât și istoric!

Selecția participanților se va desfășura conform regulamentului comunicat către managerii dvs. și se va face astfel încât să îi aducem împreună pe cei mai buni dintre cei mai buni. Întrebați managerul dvs. despre cum vă puteți califica și începeți chiar acum!

Mult succes!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s