Prima opțiune – Viața! KUNDEN Broker lansează primul testimonial video

Mergând pe principiul afirmației unuia dintre cei mai renumiți autori, Thomas Mann ,,orice interes arătat față de boală și moarte nu este decât altă expresie a interesului pentru viață”, compania Kunden Broker a realizat unul din cele mai emoționante proiecte video despre viață și importanța protecției sale.

Principiile și mecanismele care definesc procesul de promovare al asigurărilor de viață sunt responsabilitatea, etica, complexitatea și sensibilitatea. Canalul de comunicare dintre companie și potențialii clienți, care și-au identificat nevoile pentru astfel de produse, trebuie să aibă la bază atât o comunicare profesionistă, cât și să aibă în vedere crearea unui sentiment de empatie cu necesitățile clienților.

În video-ul lansat, compania a reușit să surprindă simultan atât avantaje programul ALL Life cât și realitatea tragică trăită de unii clienți. Compania consideră că „mixul dintre profesionalismul consultantului KUNDENBroker și emoția și grija prezente în comunicarea față de client, este punctul central în strategia de brand a companiei”.

Viața fiecăruia dintre noi este măsurată în termeni precum: siguranță, sănătate, familie, etc. Deși sunt mulți susținători ai ideii ,,viața nu are preț”, totuși, realitatea economică într-o piață capitalistă ne obligă să conștientizăm necesitatea resurselor financiare pentru a susține aceste deziderate. Asigurările de viață vizează exact acoperirea nevoilor de protecție ale familiei, siguranța căminului și cea personală.

Programul de asigurare de viata al companiei de intermediere – ALL Life a fost creat în parteneriat exclusiv cu ALICO Asigurări Romania SA (companie afiliata MetLife): ,,Programul ALL Life este principalul serviciu pe care îl oferim, ca intermediari în domeniul asigurărilor de viață. Promovarea unui serviciu creat exclusiv pentru noi, de către una din cele mai profitabile societati de asigurare din România, ne obligă la asumarea profesionistă a acestei responsabilități,  pe care o percepem ca pe o provocare constantă în atingerea unor obiective ferme”, a declarat Bernhard NEUMAIER, Director General al companiei KUNDEN Broker de Asigurare.

Pentru o mai buna întelegere a modului în care programului de asigurare de viață a influențat viețile unor oameni, KUNDEN Broker a lansat un video special, în care sunt dezvăluite evenimentele nefericite care au marcat viața unor clienți ai companiei: „documentarul dedicat programul ALL Life surprinde, în paralel, beneficiile asigurării de viață realizate în exclusivitate de ALICO pentru noi și modul în care acestea ne pot oferi spijin în situații tragice neprevăzute. Fiind puși față în față cu durerea oamenilor, care au fost nevoiți să treacă prin evenimente nefericite și cu spijinul pe care a reușit totuși să îl ofere acest program celor în nevoi, am constientizat nevoia de a continua să oferim cu maxim de profesionalist acest serviciu în concordanță cu misiunea firmei” declară Bernhard NEUMAIER.

„Despăgubirile plătite în urma apariției unor evenimente terifiante în viața clienților, a reprezentat sursa de inspirație în crearea acestui video emoționant. Montajul fimarii a fost cu atât mai special cu cât natura evenimentelor și trăirea emoțională a clienților a fost mai excepțională. A fost destul de dificil pentru clienții, participanți la video să retrăiască momentele pe care încercau să le uite, însă au reușit să își depășească emoțiile pentru a arăta că alegerea programului ALL Life a fost decizia corectă. Proiectul video pe care îl lansăm reprezintă testimonialul unor oameni simpli, care au crezut în noi atât înainte de momentele tragice cât si după producerea acestora”, a completat liderul KUNDENBroker.

Materialul video al companiei poate fi accesat aici:

http://www.youtube.com/user/KundenBroker

Acest articol a fost publicat în General. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Prima opțiune – Viața! KUNDEN Broker lansează primul testimonial video

  1. Corneliu zice:

    Foarte frumos si productiv pentru marketing. Avem cu ce ne lauda. S-o tinem tot asa. C. Bristan

Lasă un comentariu